Nieuws en mededelingen

Nieuw facturatie systeem 2019-06-19 09:58:00

Beste Agics klant,

Vanaf 1 Juli schakelen we over op een nieuw facturatie systeem. Dit systeem gebaseerd op WHMCS verwerkt automatisch facturen en bestellingen. Hieronder willen we u wijzen op enkele veranderingen;

Alle facturen aangemaakt na 1 Juli 2019 zijn inzichtelijk vanaf uw eigen klanten pagina. Deze is bereikbaar via https://www.agicshosting.nl/clients/. U kunt de pagina ook bereiken via cpanel.

U kunt vanaf deze pagina ook uw facturen betalen. Ook is het mogelijk om al uw hosting pakketten en domeinnamen in te zien, aan te passen, op te zeggen of aan te vragen. Wijzigingen worden aangebracht op deze pagina worden automatisch doorgevoerd. U hoeft dus niet meer op een medewerker te wachten om uw bestelling te verwerken.

Aangezien de facturen nu automatisch worden verstuurd gaan we verlengingen groeperen per maand. U ontvangt nu dus een factuur voor alle items die de lopende maand moeten worden verlengd.

Domeinnamen worden gefactureerd op de 1e van de maand in de maand dat ze verlopen. De verloopdatum blijft gelijk.

Hosting pakketten verlopen nu de 1e van de maand waarin ze origineel zouden verlopen. Alle pakketten die origineel niet de 1e van de maand verliepen krijgen een maand hosting gratis ter compensatie. Deze korting wordt verrekend in de eerst komende factuur. U kunt deze korting al zien op uw klantenpagina onder krediet.

Wij hopen dat deze wijzigingen een verbetering geven van de algehele klantbeleving bij Agics. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze mail beantwoorden en helpen we u graag verder.

Met vriendelijke groet,
Agics Hosting.

?>